Jordens Talle - °22 augustus 2005 - *1 december 2005
 

HomeDagboekFoto'sContact

Welkom op Talle's site

Deze site is bedoeld om onze familie, vrienden, kenissen en andere geïntereseerde op de hoogte te houden van de toestand van onze dochter Talle. Talle werd geboren op 22 augustus 2005 en werd geboren met een open lip en gehemelte. Kort na de geboorte werd echter vastgesteld dat er meer aan de hand was dan enkel dit 'schoonheidsfoutje'.

In het dagboek kun je zien wat er zoal vastgesteld werd, hoe we hier mee om gingen en hoe we ons voelde. Het dagboek zal, zoals het een dagboek toehoort, geregeld bijgewerkt worden.
Let op : dit dagboek is geschreven op emotionele momenten. Er word op sommige dokters of verplegers misschien kritiek gegeven die niet 100% terecht is, maar dat waren onze gevoelens nu eenmaal op dat moment.

Het gedeelte foto's spreekt voor zich en toont de foto's van Talle, net als het dagboek in chronologische volgorde. Later zal dit gedeelte nog onderverdeeld worden zodat ook de foto's van Obe (° 16-08-2005) hier te zien zullen zijn. Want ook de 'grote broer' is een onmisbaar iemand voor Talle en ons. Momenteel is dit gedeelte nog niet volledig geïntegereerd in de rest van de site. Je kan van de foto's terug naar de hoofdpagina door op de indexpagina te klikken op de 2 omhoogwijzende pijlen.

In het gedeelte contact kun je alle gegevens vinden om contact met ons op te nemen voor reacties, steun, vragen of wat je maar wil.

Veel groetjes van Philip, Daisy, Obe en Talle.

Laatste nieuws :

21 november
Met de rug tegen de muur. Talle zal het nu zelf moeten doen.

Lees meer >>


18 november
Gisteren één stap vooruit, vandaag twee stappen terug.

Lees meer >>


17 november
Eindelijk een klein lichtpuntje aan het einde van de lange tunnel.

Lees meer >>